24 sata | Online izdanje besplatnih novina


JUTJUBER  Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, budući da se seli iz stana, odlučio je da pokaže stan u kojem ima i lift za auto.

BAKA PRASE NAJAVIO POVLAČENJE IZ JAVNOG ŽIVOTA? EVO KAKO SE JUTJUBER PROSLAVIO I KOJI SU MU PLANOVI

 

Moj novi stan sa liftom za poršea. Ovo je jedna ozbiljna gajba, ozbiljna gajba“ , počinje Baka Prase. Pohvalio se da ima ličnog portira, a onda je otišao do garaže i pokazao „poršea“ i otkriva da postoji i lift za automobile.

Dok je svoje fanove provodio kroz novi stan, na snimku se mogla videti veća svota novca razbacana na sve strane, otvorena kutija prezervativa na radnom stolu.

Versaće prsluk je tu, nisam hteo da kažem, ali košta soma i po evra„, otkrio je Baka Prase, a ono što je potencirao jeste da je novac skoro u svakom kadru. Prvo je pokazao gomilu sitnog novca, a onda je prebrojava snop para od po 5.000 dinara, uz konstataciju da toliko ponese kad krene u grad.

 

S obzirom na to da ovaj Jutjuber ima broje fanove na društvenim mrežama i drugim online kanalima, poruka koju šalje mladima je i više nego diskutabilna. U redu je to što od svog zarađenog novca sebi može priuštiti i materijalne pogodnosti, međutim, način na koji sve to prezentuje i akcenat koji stavlja na bahto rasipanjem novcem svakako nije dobar primer.

Source link

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.