Karleuša i Lukas na otvaranju ski sezone na Kopaoniku!


Otvaranje ski sezone na Kopaoniku zakazano je za prvi vikend u decembru, a svi ljubitelji skijanja imaće priliku da uživaju i u nezaboravnom provodu, jer će svoje koncerte održati Aca Lukas i Jelena Karleuša u hotelu “Grand”.

 

Tradicionalno otvaranje nove ski sezone 2019/2020 na Kopaoniku, planirano je za period od 5. do 8. decembra 2019. godine. Otvaranje sezone obeležiće nastupi poznatih muzičara, kao i jedan potpuno novi prostor za zabavu nakon skijanja.

Ski Opening na Kopaoniku održan je prvi put 2010. godine, a sve po ugledu na slične događaje u popularnim evropskim ski centrima, sa ciljem da se na simboličan način obeleži otvaranje ski sezone na Kopaoniku.

Nakon devet godina otvaranje skijaške sezone postalo je poznati turistički brend koji svake godine na Kopaonik privlači sve veći broj gostiju iz celog regiona. Kopaonik je omiljeni zimski centar među mlađom populacijom zbog dobre zabave i bogatog noćnog života. Na stazi i mimo staze, zabava tokom četiri dana Ski Openinga zagreva sve skijaše, uz mnogobroje promocije, modne revije na otvorenom kao i celodnevnu zabavu uz populane bendove i DJ-eve.

Na ovogodišnjem Ski opening-u u “Grand Hotel & SPA” nastupiće Aca Lukas 6. decembra i Jelena Karleuša 7. decembra, koji će zasigurno napraviti spektakularan provod.

Kao i svake godine, sve posetioce očekuje vrhunski muzički doživljaj na najvišem mogućem nivou, za koji je zadužen “Skymusic”.

Podsetimo, prošle godine na otvaranju sezone na Kopaoniku svi ljubitelji dobrog provoda i snega imali su takođe priliku da uživaju u koncertima Bajage, Saše Matića i Dejana Petrovića i njegovog benda, zbog čega su navikli na sjajan provod na najvišoj planini u Srbiji. Neizostavan je i “Music Week” festival, koji se tradicionalno organizuje sredinom marta na Kopaoniku, kada su čak dva vikenda rezervisana za nastupe najvećih regionalnih zvezda, a tako će biti i naredne godine.Source link

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.