Najveća zvezda ovih prostora uvek je živeo skromnim životom: Zašto Čola retko kada daje izjave za medije?


 

Njegovo bvenčanje nije bilo pompezno, o njegovom privatnom životu malo se zna, svoje lubavne veze držao je u strogoj tajnosti, a bio je i ostao najveća zvezda našeg podneblja. Dovoljno je reći ime – Zdravko Čolić.

Kako Blic piše, Čola živi sa svojom suprugom Aleksandrom koja ne voli da se eksponira i iz tog braka ima dve ćerke, Laru i Unu.

Zdravko potiče iz skromne porodice, te otuda i lepi maniri. Nikada u svojoj višedecenijskoj karijeri nije zabeležen nijedan skandal za zgodnog i mladolikog pevača, a iskušenja je bilo u izobilju. Tajna njegovog uspeha da ostane dosledan moralnom životu jeste to što Čolić nikada nije svoju slavu i karijeru vezivao z aprivatan život. Te dve stvari su bile strogo i apsolutno separatisane i nespojive.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Zdravko Čolić (@zdravkocolicofficial) on Dec 18, 2018 at 10:52am PST

U medijima je uvek isznosio informacije vezane za poslovne poduhvate, a svoj privatan život nije dao da se dotakne. Prosto, vođen logikom da bi se sav mir narušio upravo kada bi karijera postala njegov život, a priznaćemo mnogi privatnost koriste kako bi više koriti izvukli u šoubiznisu. No, jedan je Zdravko Ćolić.

Source link

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.