Umorili se od glamura i gradske vreve: Evo koje su sve naše zvezde pobegle u selo


 

Naši poznati glumci Nikola Kojo i Zoran Cvijanović setili su se pre deceniju kako da pobegnu od gradske gužve i pronađu mir. Tada su svojim projektom želeli mladima da daju poruku kako nije neohodno zaduživati se kod banaka, već da se sasvim pristojno može živeti i na selu. Sagradili su komunu u Sopotu i dokazali kako je jeftiniji, a mirniji život ipak moguć.

Nakon udaje ua 35 godina malađeg kompozitora, Verica Rakočević odlučila je da sa svojim izabranikom pobegne iz zgrada. Danas žive zdovoljno na domak Beograda i prija im mir i harmonija.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by nikola kojo (@nikola_kojo_pravi) on Aug 6, 2018 at 11:38pm PDT

Cane, frontmen „Partibrejkersa“ nije više mogao da podnese gradsku vrevu te je rešio da se preseli u Zrenjanin. Tada je rekao kako Beograd u kome je rođen nije više njegov grad i kako ga više ne prepoznaje.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ВЕЛИКА СРБИЈА • Буђење • (@car_dusan_nemanjic) on Apr 8, 2019 at 11:44am PDT

Nenad Jezdić je oduvek želeo da ima svoje poljoprivredno gazdinstvo. U tome je, pored uspešne karijere uspeo. Pored rodnog Valjeva, posadio je voće i od njega peče rakiju.

Mir i idilu koju više nikada ne bi menjala za gradski život stekla je i Vesna Zmijanac. Sagradila je kuću na Bukulji, obezbedila je i uživa u gajenju konja.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Vesna Zmijanac (@vesna_zmijanac_official) on Nov 20, 2018 at 12:09am PST

Source link

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.